Avondvullend blijspel voor 6 dames en 4 heren. Speelduur 90 - 120 min. Bestelnummer A 3292 Vink Alkmaar.

Het blijspel ''Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer'', speelt zich af in de eetkamer van het garagebedrijfje, annex benzinepomp. Moeder Sien, probeert er het beste van te maken,maar dat valt niet mee.

Schoonmoeder heeft een appartementje met toegang tot haar woongedeelte, waar ze te pas en te onpas gebruik van maakt. Ze heeft last van een chronische klaagziekte, waar zoon Sam op een bijzondere manier de draak mee steekt. Vader Joost en zijn trouwe, zeer cynische werknemer Hein leiden voor een groot gedeelte de garage met de ''hulp'' van Sam. Dora, (een vrouw met haren op de tanden, die in scheiding ligt) de schoonzus van Sien, woont zolang met haar minderbegaafde dochter Elsbeth bij haar in. Ook dit zorgt voor veel commotie.

Als er een nieuwe monteur aangesteld word en de keus valt op Jannet, is voor Hein de boel te klein. Bart, de vertegenwoordiger. (die als kind aan huis is) en Sam, hebben daar totaal geen moeite mee, integendeel !!!! Betsie, een lastige klant, die onlangs een hoofdprijs in de staatsloterij heeft gewonnen en nu naast haar schoenen loopt, doet haar best om zo deftig mogelijk te spreken en beweegt zich in kringen waar ze niet thuis hoort en dat leidt tot hilarische taferelen.

Vink bestelnummer A3292