In mijn gastenboek te vinden. Ik ben er maar wat trots op.

Wij van “WEDT” Weerdinge hebben op 8 april de eerste prijs gewonnen bij het Drents Amateur toneel met jouw blijspel “’t Is “Bingo” op de camping” Bij de dames was Janneke eerste en bij de heren Jos vijfde. een prachtig resultaat! Ook UBI uit Buinen heeft een prijs gewonnen met een stuk van jouw “Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer”. Ze zijn als vereniging tweede geworden en de oma heeft de tweede prijs gewonnen.

Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer - Kruisland (N.B.) 

Op 24 en 25 maart speelt T.V. Soufflé "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer" in het dorpshuis "Siemburg" in Kruisland

Op zaterdag 28 januari speelt toneelvereniging TOG uit Grolloo “Baakman en Baakman” in zaal Hofsteenge. Aanvang 20.00 uur

 

Op 10 en 12 maart speelt Toneelvereniging Stella uit Didam "A'j mien vuult dan zeg i'j niks meer" in zaal "'t Heuveltje" in Beek

Op 9, 10 en 11 maart speelt de P.J.G.U. Langbroek (U) "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer" in zaal "De Binder"  te Leersum.
't Is Bingo op de camping - Deurningen (O)
 

Toneelvereniging "De Plank'nspöllers" uit Deurningen spelen ''t Is Bingo op de camping". 13 Maart in de zaal van de Fam. Groot Rouwen, 22 maart 's middags en 's avonds in Pelle's Theatercafé en 23, 24 en 25 maart 's avonds ook in Pelle's Theatercafé.

 
 
Baakman & Baakman in Hattem
 
Op 22, 23, 24 en 25 maart speelt Toneelvereniging "Advendo" uit Hattem Baakman & Baakman in de "MFC De Marke" te Hattem.
 

Toneelvereniging L.U.K.A.S. speelt 5 x "'t Is Bingo op de camping". Op 10 en 11 maart in zaal "ELIM" te AALTEN en op 17, 18 maart en 6 mei in het Dorpshuis in IJZERLO.

 
 
 

Op 8, 10 en 11 Maart speelt "ARS LONGA" uit Heeten Overijsel '"t Is Bingo Op De Camping" in zaal "Brasserie Dert13n" te Heeten.  

 
 Op 4 en 11 maart speelt Toneelvereniging de Kring uit Beilen 't Is Bingo op de camping" in Buurthuis het Trefpunt in Holthe
 
 Op 4 maart speelt toneelvereniging Uitdam "'t Is Bingo op de camping" in het dorpshuis van Zuiderwolde

Op 3, 4 en 19 maart speelt Toneelgroep Burgerenk te Epe "Baakman & Baakman"in de Murkzaal

Op woensdag 1 maart en zaterdag 4 maart speelt Toneelvereniging T.O.G. uit Eexterveen Drenthe "Als je voelt wat ik voel, zeg je niets meer.

Op 17, 18 en 24 februari speelt Toneelvereniging "Willem Bilderdijk" uit Boerakker Groningen "Bij de dokter" in de Oomkegast.

Op 11, 15 en 18 februari speelt T.O.G. ( Tot Ons Genoegen) uit Schoonebeek "'t Is Bingo op de camping" in de Wolfshoeve te Schoonebeek.

Op 10 en 11 februari speelt toneelvereniging "De Spotvogels" uit Rumpt Gelderland "Bruin café dubbel D' in het dorpshuis "Albertine"

Op zaterdag 4 en 11 februari Toneelvereniging de Kring  't Is Bingo op de Camping' in het buurthuis ’t Trefpunt, Holthe 3a te Beilen.

De vertaling van "Bruin café Dubbel D" door Roel Kleinstra wordt op 3 en 4 februari in Joure gespeeld door Westermar Toaniel uit Joure in zalencentrum 't Haske.

Op 2, 3 en 4 februari speelt toneelvereniging "Tof Volk" uit Vragender mijn eerste blijspel "Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer" in zaal Overkamp te Vragender. 

Op 3, 4, 5, 10 en 11 februari speelt Toneelgroep Markvelde "Baakman & Baakman" in het Lammershoes te Markvelde Diepenheim.

Op 28 januari en 4 februari Speelt Toneelvereniging W.E.D.T. uit Weerdige "'t Is Bingo op de camping" in het dorpshuis te Weerdinge  

Op 21, 22, 27 en 28 januari speelt Toneelvereniging Concordia uit Eelde-Paterswolde Drenthe "'t Is Bingo op de camping" in zaal Boelens.

De plattelandsjongeren van Euro Delta Voorne speelt op 9 en 10 december "t Is Bingo op de Camping" in het verenigingsgebouw in Tinte. (Z-H)

Op 9 en 10 december speelt Toneelvereniging Noord Sleen "Als er maar muziek in zit" in Café Wielens. Het is de tweede keer dat deze groep een stuk van mij speelt.

Op 17, 26 en 28 december speelt Toneelvereniging de Heidespelers uit Someren-Heide "'t Is Bingo op de camping" in het gemeenschapschaphuis de Bunt in  Someren. De regie ligt in handen van Gerard van Beers

Op zaterdag 19 november, vrijdag 25 november en zaterdag 26 november a.s. zal UBI uit Buinen in Hotel Hartlief haar jaarlijkse toneeluitvoering houden. Ze spelen “Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niks meer” Het is de tweede keer dat deze groep iets van mij speelt. De eerste keer met zeer veel succes. Ze sleepten er een prijs mee binnen.

Op 18 en 19 november speelt toneelvereniging "Lierderholthuis" 't Is Bingo op de camping in het dorpshuis.

Op 16, 19, 25 en 26 november speelt Toneelvereniging de Heemspelers 't Is Bingo op de Camping" in het dialect. Locatie: zaal "De Schalm".

Op 12, 19 en 26 november speelt Toneelvereniging Kootwijkerbroek  "'t Is "Bingo op de camping" in het dorpshuis de Essenburgt.

Op 11 en 12 november speelt V.I.O.S. Langbroek "'t Is Bingo op de camping" in dorpshuis de Toekomst.

Voor de derde keer wordt er in Welsum een stuk van mij gespeeld. Dit keer "t Is Bingo op de Camping" op 5 november in De Bongerd door Zang en Toneelvereniging Harmonie. Ze speelden ook al "Bruun café dubbel D en Baokman & Baokman".

Op 31 augustus en 1 en 15 september speelt toneelvereniging 't Buurtschap Bi-j de dokter in het Buurthuis te Sinderen. Aanvang 20.00 uur.

Op 24 september spelen ze het stuk in zaal de Radstake in de Heelweg. Aanvang 13.30 uur (De dag van de ouderen)

Op 1 oktober spelen ze nog eens in 't Borchuus in Varsseveld en op 15 oktober in het streektheater de Hofnar te Aalten.

Toneelgroep Ger Zuijdendorp brengt op 11 en 12 november het kluchtig blijspel "Bruin café dubbel D" op de planken in de Stadshof te Vianen.

 

Op 17 augustus speelt toneelvereniging de Haort uit het buurtschap de Haart te Aalten Baokman & Baokman in de Feesttent Bij De Ringkamp aan de Huiskermatedijk 2.

Beste toneelvrienden,

Er is een nieuw stuk in aantocht. Deze zal in oktober naar de drukker gaan. Voor de geïnteresseerden hier alvast het voorwoord:

Het blijspel verschijnt ook in het dialect en heeft drie berdrijven. Bezetting, 5 vrouwen 5 heren. Met een kleine aanpassing 6 vrouwen 4 heren. 

 

Er gebeurt altijd wat in de Antiek en Brocante winkel van Alfons en Trudie Aalbers. Koopjesjagers, eerlijke en minder eerlijke personen passeren de revue. Mensen die wat te koop aanbieden of zichzelf in de aanbieding doen. Familieleden die “problemen” komen bespreken en ruzies uitvechten. Met sommige leden van de familie is het slecht kersen eten. Ze zijn er over uit om zich te verrijken over andermans rug, ten koste van alles en iedereen. Het spreekwoord zegt: “Met de familie is het goed wandelen maar slecht handelen”, maar met sommigen leden van de familie is wandelen nog niet aan te raden.

Op 4 en 5 juni speelt het Tienertoneel BBJBerg de klucht "Bij de dokter". Vertaald in het Limburgs dialect "Bie de dokter" in het MFC van Berg aan de Maas".

In de grote zaal van het Theater het Kruispunt speelt de toneelvereniging Barendrecht op 23 april 2016 "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer".

Op 8 en 9 april speelt toneelvereniging ATS uit Scherpenzeel voor de tweede keer een stuk van mij. Dit keer is gekozen voor het blijspel "'t Is "Bingo" op de camping"

De uitvoering van 'Bij de dokter' door CPJ Centrum is door de CPJ uitgeroepen tot de beste van de CPJ-toneelstukken van 2016.

CPJ Centrum, die het stuk eerder deze maand opvoerde voor volle zalen in Ameide, Meerkerk en Brandwijk, komt hierdoor op vrijdag 8 april nog een keer op de planken. De uitvoering vindt plaats in gebouw Amacitia in Lekkerkerk. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.15 uur. Aan de deur bedraagt de entree voor volwassenen 7,50 euro en voor kinderen tot veertien jaar 5,00 euro. Online reserveren kan via cpjcentrum.nl.

Op vrijdag 1 april speelt Toneelgroep Hooghalen het kluchtige blijspel "Bij de dokter" in zaal 't Hoalerhoes.

Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart speelt Toneelvereniging "De Heide" "As d'r maor muziek in zit" in zaal Nijhof te Halle Aanvang 19.30 uur Toegang gratis.

Op 12, 18 en 19 maart speelt toneelvereniging "Dwarsgracht" het kluchtige blijspel " 't Is BINGO op de camping" in "Ons Dorpshuis" te Dwarsgracht.

Op zaterdagmiddag en avond 12 maart speelt U.D.I. Rederijkerskamer uit Ruinerwold, het kluchtige blijspel "Bij de dokter" in Café Centraal en op zaterdag 19-03-2016 in "De Barg'n te Berghuizen",

Op 11, 12 en 13 maart speelt Toneelvereniging "Ons Genoegen uit De Lutte  "Baakman & Baakman" in het zalencentrum De Vereeniging in de Lutte.

De Plattelandsjongeren Alblasserwaard (Z-H) speelt op 11 maart in Meerkerk, op 12 maart in Ameide en op 18 en 19 maart in Brandwijk. "Bij de dokter"

Roel Klijnstra heeft "Bruin café dubbel D" vertaalt in het Fries. De titel is "Brun kafee Dubel D" ook deze is uitgegeven bij Vink Alkmaar onder nummer 27141

Op zaterdag 20 februari speelt Toneelvereniging De Omtrek in de M.F.C. Kloosterhold te Heilligerlee Op 4 en 5 maart in Oude Pekela in de Binding"Baakman & Baakman". Ze hebben het stuk omgedoopt in "Bakker & Bakker".

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart speelt Toneelgroep PJGU Langbroek  "Baakman & Baakman" in de Binder in Leersum. Het is de tweede keer dat de Plattelands Jongeren een stuk van mij spelen. 

Op 25, 26 en 27 februari speelt Toneelvereniging "Partoli",  "Baokman & Baokman" in de zaal van Erve Kots te Lievelde.

Op 12 en 13 februari speelt de K.P.J. Bodegrave het kluchtig blijspel "Bruin café dubbel D" in het Willibrord/Miland gebouw te Bodegrave 

Op 12, 13, 19 en 20 februari speelt Toneelgroep Zuna  "Baakman & Baakman" in het Kulturhus Irene te Notter.

Op 12,13, 17, 19 en 20 februari speelt Toneelvereniging "Markelose Broek",  "Baakman & Baakman" in de O.B.S. Brookschole

Op zaterdag 6 februari speelt de toneelvereniging Oud Leerlingen van de Landbouwschool "t Is Bingo op de camping"" in het Dorp de Waal op Texel

Locatie : Zaal de Wielewaal

Op 22 januari gaat mijn nieuwste blijspel "t Is Bingo op de camping" in première in het dorp De Hoeve in Friesland. Het stuk wordt gepeeld door de toneelvereniging "De Hoeve". Op zaterdag 23 januari spelen ze het stuk nog een keer.

Op zaterdag 23 januari speelt toneelvereniging "ROB" uit Ruinen "Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer in zaal  Buitencentrum de Poort te Ruinen.

Voor de tweede keer hebben de Vrienden van het Vonder voor een stuk van mij gekozen. Ze spelen op 23 januari "Baakman & Baakman" in zaal Big Texas

Op zaterdag 23 en maandag 25 januari speelt toneelvereniging "De Gulle Lach" uit Het Gelderse Loenen "A'j mien vuult, dan zeg i'j niks meer". De regie ligt in handen van Hannie Jans

Na met succes in 2014 "Bruin café dubbel D" gespeeld te hebben, heeft Toneelvereniging N.O.Z.W.Z. weer voor een stuk van mij gekozen. Dit keer spelen ze "Baakman & Baakman" in de Waag in Nietap

Op 19 en 22 november speelt O.N.A Ommel Noord Brabant "Bruin café dubbel D' in het gemeenschapshuis De Kluis te Ommel

Op 27 en 28 november speelt A.T.S. Amateur Toneel Scherpenzeel "Bruin café dubbel D" in het

Kulthurhus de Breehoek te Scherpenzeel. Aanvang 20.00 uur, de deur is om 19,30 uur open. De regie ligt in handen van Henk Schoonhoven.

De Stichting Buurthuis Ommerkanaal te Ommen speelt op 13, 20 en 21 november "Baakman & Baakman in het Buurthuis Ommerkanaal te Ommen

 

Toneelvereniging SOIS uit Dinxperlo speelt vier keer "Bruin café dubbel D"

Zaterdag 10 oktober 2015: "Gebouw Elim" in Aalten.

Zaterdag 24 oktober 2015: "Cultuurfabriek DRU" in Ulft.

Zaterdag 7 november 2015: "Kulturhus Dinxperlo" in Dinxperlo.

Zaterdag 21 november 2015: "Kulturhus Bredevoort" in Bredevoort

Eind dit jaar komt er een nieuw blijspel op de markt.

‘t Is “Bingo”op de camping.

‘n Blijspel in drie bedrijven door Evelien Evers.

Vijf vrouwen en drie mannen en ’n cavia. (met een kleine aanpassing kan het ook met drie vrouwen en vijf mannen gespeeld worden. Gemma wordt dan Gerhard en Hetty, Henk-Jan)

Een komisch blijspel met ’n verrassend decor. (de zijwanden worden omgetoverd tot twee stacaravans) Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij vindt het geen kamperen maar kramperen. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu ’n cavia mee op vakantie? Die krijgt achteraf nog ’n lang staartje. Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld. Het is nu eenmaal zo: “Wat je zaait dat zul je oogsten” en dat doet Jos dan ook!   

Ook in het dialect. 

Op 18 april speelt Dijkerhoekse Amateur Toneelvereniging "Baakman & Baakman" in zaal het Bonte Paard in Holten. Op 27 april wordt het nog eens dunnetjes overgedaan in gebouw Irene in Holten.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart speelt T.V. Soufflé "Bruin café dubbel D" in Kruisland (Noord Brabant) 

Op 28 en 29 maart speelt de Korenbloem te Nieuw-Vennep (Noord Holland) "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer", in de jachtzaal van de "Rustende Jager". 

De Plattelands Jongeren Steenderen speelt op 27 en 28 maart "Als er maar muziek in zit" in Zaal den Bremer te Toldijk. 

Op 26, 27 en 28 maart speelt Toneelvereniging Advendo "Bruun café dubbel D" in zaal de Marke

Op 20, 21 en 22 maart speelt KDO Mechelen (in de staart van Limburg) mijn blijspel "Als er maar "muziek" in zit". Ze hebben het stuk omgedoopt in "Tja.. wat zal ig doa va zaage". 

Toneelvereniging Op Goed Geluk uit Wekerom speelt op 14, 20 en 21 maart "Bruin café dubbel D" in de Kastanjehof te Wekerom.

Toneelvereniging Het Nije Landschap te Emmeloord speelt op 7 maart "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer". in zaal Voorhuys. 

Het Oener toneel speelt op 6, 7, 12, 13 en 14 maart "Bruin café dubbel D" in zaal Post.

Op 27 februari en 6 en 7 maart speelt Toneelgroep De Loupe uit Den Ham, "Bruin café dubbel D" in het Hervormd Centrum De Rank 

Op 27 en 28 februari en op 6 en 7 maart speelt toneelvereniging L.U.K.A.S  uit Aalten mijn eerste blijspel "A'j mien vuult dan zeg i'j niks meer" in 't onvervalst Achterhooks dialect. Locatie Het Elim gebouw.

De toneelgroep Est uit Est, speelt op 14, 21, 27 en 28 februari "Bij de dokter" in het dorpshuis in Est. Op 7 maart wordt er nog een keer gespeeld in "Huis op Hemert" in Ophemert.  

"Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer"/ A'j mien vuult dan zeg i'j niks meer" is ook in Duitsland uitgebracht. De vertaling is gedaan door mijn lieve vriendin Claudia Peters. De naam van het stuk is "Kantinenklüngel Schulten & Sohn" Uitgebracht door Plausus verlag Bonn  http://www.plausus.de/cgi-bin/plausus/stueckdetailsneu.pl?a0872+11136 

De jeugd van de Christelijke Oranje Vereniging Henxel, speelt op 31 januari, "Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer". Kijk op: www.covhenxel.nl 

Op 7, 13 en 14 februari speelt Woldbloem uit Roderwolde, in de kop van Drenthe. Mijn eerste blijspel blijspel, "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer" Het stuk wordt opgevoerd in het Rode Hert.

Op Zaterdagavond 31 januari speelt toneelgroep Dale "Bi-j de dokter"voor de Zangvereniging Gloria in Excelsis Deo te Heelweg. Aanvang 19.30  Locatie: Buurtschapshuis te Heelweg.

Voor de vijfde keer heeft Toneelgroep Be-Kiek-Ut gekozen voor een stuk van mij.

De opvoeringsdata zijn :
Zaterdag 17 Januari 2015, om 20.00 uur in Ons Huis, Beukenlaan 30, Hengelo gld. 
Zaterdag 24 Januari 2015, om 20.00 uur in Ons Huis, Beukenlaan 30, Hengelo gld.
Zondag 25 Januari 2015, om 14.30 uur in Ons Huis, Beukenlaan 30,Hengelo gld. 
(zondag is een middagvoorstelling)
Zaterdag 31 Januari 2015, om 20.00 uur in de Brink, Stationsplein 8-12, Zelhem.

Bij alle voorstellingen is de zaal 45 minuten voor aanvang geopend.

Entree € 6.00 p.p. 
Reserveren kan via: 06-25239750 
of op onze website : www.be-kiek-ut.nl 
waar u ook alle informatie kunt vinden.

Dit vond ik in het Voorster Nieuws.

http://www.voorsternieuws.nl/kortnieuws/geweldige-jubileumuitvoering-van-135-jarige-harmonie

Op 29 november speelt Toneelvereniging De Boemerang "Bruin café dubbel D"in Ansen

Hou en Trouw uit Aalten, speelt voor de derde keer een stuk van mij. Na “Bruun café dubbel D” en   “A’j mien vuult, dan zeg i’j niks meer” hebben ze gekozen voor “Bi-j de dokter” Ik voel me zeer vereerd. Het wordt gespeeld op 29 augustus in de feesttent en op 22 november in de zaal op ’t Romienendal. 

Bericht van de I.B.V.A. Op vrijdag 14 november gaat mijn stuk Baokman & Baokman in première in Welsum.

Het wordt gespeeld door de zang en toneelvereniging De Harmonie. Aanvang 20.00 uur in het Dorpshuis De Bongerd aan de Kerklaan 22 te Welsum.  Op zaterdag 15 november wordt het blijspel nogmaals opgevoerd. 

 

Op 6 en 7 november speelt toneelvereniging De Heide het kluchtige blijspel "Bi-j de dokter". Locatie: Zaal Nijhof Dorpsstraat 13 te Halle. Aanvang 19.30 uur.  

Op 1,7 en 8 november speelt de toneelvereniging "De Loupe" uit Den Ham het blijspel "Bruin cafè Dubbel D". De locatie is: De Rank Brinkstraat 7783 BB in Den Ham. Aanvang 20 uur.  

Op 4 en 5 juli speelt de A.H.O.V Algemene Heurnse Oranje vereniging "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer" in zaal Bruggink in de Heurne. 

As d'r maor "muziek" in zit

Waar:
Tent op de Hietmaat Zelhemseweg 15 Hengelo gld
Wanneer:
Zondag 15 juni aanvang 14.00 uur
Info:
De Harmonie Concordia, organiseert samen met toneelgroep Be-Kiek-Ut een spectaculaire middag met toneel en dans. Het blijspel "As d'r maor muziek in zit", speelt zich af in de woonkamer van de muzikale familie Derksen. Joris zorgt regelmatig voor opschudding, met steeds een ander vriendinnetje en die zijn zeker niet standaard. Daar zijn pa en ma niet zo blij mee. Hij moet maar eens een voorbeeld nemen aan zus Sandra die al jaren met Dr. André Platvoet omgaat. Maar daar zijn Joris en Opa weer niet zo blij mee. Al met al een stuk met veel humor en rare verwikkelingen. Geschreven en geregisseerd door Evelien Evers Voor kaarten: www.concordia-hengelo.nl of 0575-462308 

TER APEL – Buurtvereniging ‘t Streekje Ter Apel heeft 5 april een toneelavond voor leden en niet leden. Toneelgroep UBI uit Buinen verzorgd dan het blijspel in drie bedrijven “Bruin cafe dubbel D” in het het buurthuis aan de Markeweg. Leden betalen euro 5 en niet leden euro 7,50. Aanvang 20.00 uur.

Uit de “Smildeger Nieskrant”.

39 jaargang nummer 06.

De jaarlijkse Feestavond van “Buurtvereniging  Nieuwbouw” op vrijdag 7 februari begint de avond met “Bruun café dubbel D”. Na afloop dansen met “Dazzwat”.  Entree €5,- , toegankelijk voor leden en niet leden. Locatie zalencentrum “Het Kompas”. 

Toneelvereniging de Kring uit Beilen heeft gekozen voor "Bruun café dubbel D" De uitvoeringen hebben plaats in café zalencentrum de Linde in Beilen. Data: 31 januari en 1 februari.

De toneelvereniging W.A.T. Westerwijtwerder Amateur Toneel uit Westerwijtwerd (Groningen) speelt op 14, 15 en 21 februari "A'j mien vuult, dan zeg i'j niks meer" in het Maarhoes. Entree €5,00 Kaarten zijn te bestellen bij, A Honderd 0595-552097

Toneelvereniging K.D.O. Kunst Door Oefening uit Mechelen (Limburg) speelt op 14, 15 en 16 januari het kluchtige blijspel "Bruin café dubbel D" Het stuk is omgedoopt tot Gans Geweun. locatie: Zaal Angensjoël. 

Semper Avanti speelt
Op 1 en 2, 8 en 9 februari 2014
in het parochiehuis in Zieuwent:
Het blijspel "Bij de dokter",
geschreven door Evelien Evers.

Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Kaarten zijn te koop bij de Spar in Zieuwent,
de Read-shop te Lichtenvoorde,
of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 30 januari, 1 en 2 januari speelt toneelvereniging Concordia uit Albergen: "Bruin café dubbel D" in café restaurant de Molen in FLeringen. Regie is in handen van Jos Schepers. 

Op zaterdag 25 januari en 1 februari speelt toneelvereniging NOZWZ uit Nietap-Terheijl mijn stuk “Bruin café dubbel D” Op 1 februari wordt er ’s middags om 14.00 uur en ’s avonds  19.30 uur een uitvoering verzorgt. Locatie: Café de Waag.

Op 10,11,17,18 en 19 januari speelt Toneelvereniging Ootmarsum "Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer". De 19de is een middagvoorstelling aanvang 14.30 uur. De regie is in handen van Hans Geurtse.

Na een succesvolle uitvoering van "Bruun café dubbel D" in het najaar 2012. Heeft Hou en Trouw uit Aalten opnieuw voor een stuk van mij gekozen. "A'j mien vuult dan zeg i'j niks meer" wordt 30 augustus en 16 november gespeeld in 't Romienendal. Zie agenda.

Op 12 oktober is in Wezup "Bruin café dubbel D" gespeeld op het Dorpsfeest, door een groep Wispel toneelamateurs.

Zuid Beijerland heeft de primeur van mijn nieuwe blijspel "Als er maar "muziek"in zit. De première is op 17 januari. Op 18 januari wordt het nog een keer gespeeld. 

Heel bijzonder is dat Zuid Beijerland ook als eerste mijn stuk "Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer heeft gespeeld. De regie is in handen van niemand minder dan Martin Pardavi. www.martinpardavi.nl 

Op zaterdag 2 en 9 november speelt Met Mekaa uit Enter het blijspel "Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer" in het Hervormd dienstgebouw te Enter. Op 16 november voeren ze het blijspel nog een keer op in het Parkgebouw te Rijssen voor meer informatie zie agenda.

Op vrijdag 11 oktober wordt er op het Volkstoneel Varssel "Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer" gespeeld. Lokatie: Het HAMOVE terrein aan de Veldermansweg, dicht bij de molen op het Varsselring circuit. Aanvang 19.15.  Entree €5,00 na afloop dansen met de Sleppers.   

Na een succesvol optreden op 26 september speelt toneelgroep Linde nogmaals het blijspel "Bi-j de dokter". Dit keer in het Cultuurhuis te Vorden op 12 oktober. Aanvang 14.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, reserveren bij de heer Vlogman tel. 552542

Op 20, 22 en 24 november speelt Revuegezelschap Tempo Wesepe het stuk "Als je voelt, wat ik voel dan zeg je niets meer" in het Wapen van Wesepe. 

Christelijke Oranjevereniging Henxel en Omstreken viert de troonswisseling op zaterdag 27 april met het blijspel, ‘Bij de dokter’. Het stuk wordt om 20 uur uitgevoerd in de Emmaschool. De regie is in handen van Erik te Winkel. Vanaf 19.30 uur is er koffie met iets lekkers.

Na vorig jaar met groot succes "Bruun café dubbel D" te hebben gepeeld, heeft Toneelgroep Linde weer voor een stuk van mij gekozen. Ik voel me zeer vereerd. Op donderdag 26 september speelt Toneelgroep Linde het stuk "Bi-j de dokter".

 

Toneelgroep de Magneet brengt dit stuk op 23 maart op de planken.  Aanvang 20.00 uur

Lokatie: Grote Beer 20 Hoogeveen

Toneelvereniging ‘Ernst en Luym’ uit Saasveld brengt op vrijdag 1,
zaterdag 2, vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart a.s. het blijspel ‘As ie
veult wat ik veul….’ (van Evelien Evers) op de planken in café-restaurant ’t
Anker in Saasveld. De ‘cast’ trekt alle registers weer open om bezoekers een
heerlijk avondje uit te bezorgen. De regie is in vertrouwde handen van Jos
Brummelhuis. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Voor reserveringen kan
men bellen met ’t Anker in Saasveld, tel 074-3494221.LANGBROEK - De PJGU Langbroek houdt 22 en 23 februari de jaarlijkse toneeluitvoering. Dit keer wordt het ‘Bij de dokter’ gespeeld in de Binder in Leersum. Voor meer informatie zie agenda

Op 15 februari speelt toneelvereniging Halfweg "Bruin café dubbel D" in het Dorpshuis te De Krim. Op 1 en 2 maart wordt het op de planken gebracht in Oud Lutten. Zie agenda.

 

Op 23 en 24 februari speelt de Toneelgroep Be-Kiek-Ut het stuk “Bi-j de dokter” in het Kulthurhus de Brede Blik, Kerkstraat 68-74, 6987 AD te Giesbeek. Zaterdag 23 februari aanvang 20.00 uur en zondagmiddag om 14.30 uur. De entree is €8,00 inclusief een kopje koffie/thee

De Plattelandsjongeren Steenderen (PJS) speelt op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari het stuk "Bi-j de dokter" vrijdag is de aanvang 20.00 uur. Op zaterdag om 14.30 en 20.00 uur. De locatie is:  Zaal Den Bremer in de Toldijk

 

Op 19 januari heeft toneelgroep Be-Kiek-Ut de primeur van het Achterhookse stuk “Bi-j de dokter” ze spelen het blijspel zes keer. Drie keer in Ons huis te Hengelo Gelderland op de 19 en 26 januari, aanvang 20.00 uur en op zondagmiddag de 20ste aanvang 14.30 uur. Op 2 februari in De Brink te Zelhem, aanvang 20.00 uur. Op 23 en 24 februari spelen ze het stuk in het Kulturhus te Giesbeek.

De toneelvereniging Foxhol had de première van het stuk “Bij de dokter” op 17 november in Groningen. Ze spelen het stuk nog zo'n 15 keer door de hele provincie Groningen 

Toneelvereniging Hou en Trouw te Aalten speelt voor de tweede keer "Bruun café dubbel D" de eerste keer was op 17-08-2012  Adres: Aladnaweg 3  7122 RN Aalten
telnr: 0543 476093

Toneelvereniging de Eensgezindheid uit Overdinkel, speelt voor de tweede keer een stuk van mij.  In het voorjaar werd met veel succes "Als je voelt wat ik voel dan zeg je niets meer" opgevoerd.

Toneelvereniging de Linde uit Vorden heeft een grappig "Café dubbel D" lied gemaakt

www.youtube.com/watch?v=fGkIBQ1pKQ0 

Op 20 september werd met veel succes "Bruun café dubbel D" opgevoerd door de Lindense toneelvereniging te Vorden. De lokatie was een grote tent naast het Praothuus. De spelers en het publiek waren zeer enthousiast.

Met trots presenteer ik u mijn nieuwe website, die vanaf vandaag online staat.

Op- en aanmerkingen, commentaar en aanvullingen zijn van harte welkom in het gastenboek, of natuurlijk via mijn E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !